miercuri, 20 august 2014

4 Lucruri nestiute despre carnea de vita

Studiile arata ca aceasta carne de vita e o sursa importanta de proteine, fier si alti nutrienti importanti ce sunt vitali pentru elaborarea unei diete alimentare sanatoase.  Mai mult decat atat, carnea de vita e un aliment ce poate sa asigure un stil de viata activ si sanatos, avand un raport optim de proteine si calorii. In tara noastra insa consumul acestui tip de carne este relativ mic, comparativ cu tari ca SUA, Brazilia, Australia, Germania etc. Sa observam in randurile urmatoare cateva lucruri interesante referitor la acest tip de aliment. Pentru prospetime si calitate, alege oferta de carne de vita din Iasi, de aici!
  • Consumarea acestui tip de carne poate sa fie benefica pentru inima si sa scada colesterolul. Cercetarile arata ca  un consum regulat de carne de vita, ca parte a unei diete alimentare echilibrate, poate sa scada  nivelul de LDL (colesterol rau) cu pana la 10 procente. Desigur, alaturi de aceasta optiune se afla si alte alimente ce reduc riscul bolilor de inima.

  • Contrar unor opinii, carnea de vita nu e dificil de consumat; de asemenea, nu necesita mult timp. Ea se poate prepara cu ajutorul unor ingrediente comune, fara dificultate. Exista o multime de posibilitati catre care ne putem indrepta, in functie de varianta de carne preferata. Pentru un plus de flexibilitate si varietate, mediul online ne ofera chiar si mai multe sugestii.  Carnea de vita e un aliment plin de proteine, bogat in nutrienti, ce merge foarte bine cu fructe, legume sau cereale integrale. Asadar poate fi integrata cu usurinta intr-un regim de viata sanatos si activ.

  • Comparativ cu pieptul de pui gatit, carnea de vita are de 8 ori mai multa vitamina B12, de 6 ori mai mult zinc si 2,5 ori mai mult fier.

  • Mai multe dovezi arata ca proteinele pot sa ajute semnificativ in mentinerea unei greutati corporale optime, in construirea masei musculare si  in alimentarea activitatii fizice intense - altfel spus, toate acestea se unesc pentru a asigura un stil de viata sanatos ce previne aparitia bolilor si afectiunilor.

Alege asadar sa integrezi tot mai mult acest produs in alimentatia zilnica a familiei tale! Cu o carne de vita proaspata - vezi aici cataloagele cu sortimente, potrivita retetelor alese, nu vei da niciodata gres in a-i impresiona pe cei dragi !

Selgros Iasi
Produse alimentare si nealimentare
Soseaua Nicolina nr. 57A Iasi, 700711, RO
Tel: 0232 306 000
Fax 0232 306 199

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu